Bol.com viert verkoop miljoenste digitale boek met cadeau | Apple geeft alleen vandaag ook een e-book gratis weg

Nog op de valreep van het oude jaar heeft Bol.com z’n miljoenste digitale boek verkocht. In 2011 werden er twee keer zo veel e-books verkocht als een jaar eerder. Met name de groei van het aantal tablets in Nederland is volgens de internetboekhandel reden van die verkoopstijging.

Op de bestsellerslijst staan onder meer ‘Mannen die vrouwen haten’ van Stieg Larsson, ‘De onthoofde stad’ van Hans Mantel en ‘De Dood voor ogen’ van Peter James.

De online boekhandel voorziet dat volgend jaar de verkoop van digitale boeken nog een grotere vlucht zal nemen. In 2015 combineert een kwart van alle lezers het papieren en het digitale boek, is de verwachting.

Bol.com viert de verkoop van het miljoenste digitale boek met een cadeau. Wie tot 8 januari een digitale boek koopt krijgt ‘Het huis waar jij van hield’ van Tatiana Rosnay daarbij cadeau.

Apple

Ook Apple geeft de eindejaarsperiode weer cadeaus weg. Nog tot en met 6 januari kan er dagelijks geheel en voor niets een app, song, video of boek worden gedownload. Vandaag is dat een e-book uit de iBookstore: ‘De jongen in de gestreepte pyama’ , een aangrijpend boek van John Boyne dat zich in de tweede wereldoorlog afspeelt.

Lees ook:Apple start ’12 dagen cadeaus’ met gratis Coldplay single
Lees ook:Apple geeft weer 12 dagen lang gratis cadeaus weg
Lees ook:Cadeau Apple vandaag: Broken Sword-The Smoking Mirror (video)
Lees ook:Apple lacht met verkoop iPad om Kindle Fire
Lees ook:Apple-topman, Tim Cook: ‘Tabletmarkt wordt groter dan de PC-markt’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>