iPhone 5S en iPhone 5C vanaf 25 oktober in NL te koop (video’s)

De iPhone 5S en de iPhone 5C zijn vanaf 25 oktober officieel in Nederland te koop. Dit heeft Apple vandaag bekend gemaakt, melden meerdere media.

Via parallelimport was de 5S al langer te koop, berichtte het NieuweMediaBlog eerder al. Het gaat alleen om de witte versie.

De iPhone 5S en de iPhone 5C zijn via de officiële kanalen al sinds 20 september in andere landen te koop, waaronder  de Verenigde Staten, China, Japan, Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittanië. Daar komen op 25 oktober behalve Nederland ook Taiwan, Thailand en de meeste andere Europese landen bij.

In Nederland gaat de 5S voor 6999 euro over de toonbank, de 5C gaat 599 euro kosten.

Review iPhone 5S
De 5S verschilt van de iPhone 5 vanwege de scanner voor vingerafdrukken, de camera en de A7-processor, de eerste mobiele processor met 64-bits die twee keer sneller is dan die in de 5. De iPhone 5C is hetzelfde als de iPhone, maar dan met een plastic case in verschillende felle kleuren.

Videoblogger Tom Rich ontdekte dat de 5S 50 vingerafdrukken kan opslaan in plaats van 10.

Bekijk hier de review van de iPhone 5S.

Recent doken online klachten op dat de 5S technische kuren zou hebben, de snelheidsmeters en de bewegingsensoren zouden niet goed werken, berichtte het TechnologieBlog.

Beeld: Apple

Lees ook:Zelfs de iPhone kan verbeterd worden
Lees ook:HTC One Max op 15 oktober gelanceerd
Lees ook:De iPhone 5S is wél anders: review (video)
Lees ook:4G pas volgend jaar met iPhone 5 te gebruiken
Lees ook:Apple verkoopt nu zelf simlockvrije iPhone 4 en iPhone 3GS

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>