Apple schroeft productie iPhone 5S en iPad mini Retina op

Apple heeft twee Taiwanese bedrijven ingeschakeld om de productie van de iPhone 5S en de iPad mini Retina uit te breiden.

Het techconcern heeft Wistron ingeschakeld de iPhone 5S zodat de vaste toeleveringseten van Apple kunnen focussen op de productie van de 5S. Compal Communications gaat de iPad mini Retina maken.

Apple sorteert met de maatregelen voor op het aanhoudende tekort van de 5S en de verwachte tekorten aan de kleine nieuwe iPad, bericht het IndustrieBlog.

Ook gaat hofleverancier Foxconn meer iPhones 5S produceren. Volgens een hooggeplaatste medewerker bij het moederbedrijf Hon Hai heeft Apple meer bestellingen geplaatst omdat de vraag naar de 5S hoger is dan verwacht.

Ook Pegatron maakt de 5S, uit vrees voor een te grote afhankelijkheid van Apple zou Foxconn de capaciteit niet alleen voor de iPhone 5S willen uitbreiden.

Lees ook:iPad Air en mini iPad 2 Retina ook in goud (pics)
Lees ook:iPad 5 kleiner en net zo dun als iPad mini
Lees ook:Foxconn verdubbelt productie iPhone
Lees ook:Foxconn richt pijlen in 2013 op ultra HD-TV’s
Lees ook:Tegenvallende verkoopresultaten iPhone 5C: Apple draait productie terug

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>