Toerismebranche ontdekt mobiele markt | Noordkop in bloei app

De toerismebranche ontdekt de mogelijke heden van de mobiele applicaties. Zelfs de VVV, toch niet eens van de meest innovatieve organisaties, heeft de mogelijkheden van de mobiele telefoon ontdekt.
Zo heeft de VVV Kop van Noord-Holland op de Dutch Tourism Expo – voorheen de Vakantiebeurs – de applicatie Noordkop in Bloei geintroduceerd. De gebruiker krijgt tien tips voor zijn bezoek aan de kop van Noord-Holland. De tips variĆ«ren van evenementen tot een verblijfsarrangement.

De Noordkop in Bloei app is te downloaden via Android Market. Erg slordig dat de VVV op haar eigen site een dode link naar de applicatie geeft!
Er is trouwens ook een app voor het Hart van Noord-Holland.

Verder is het media-strategisch niet slim om de applicatie voorlopig alleen aan te biden voor telefoons die werken op het Android besturingssysteem. Als de VVV een beetje bij de tijd is, zorgt ze ervoor dat de app zo snel mogelijk ook voor de iPhone van Apple beschikbaar is.

Lees ook:Politie pakt daders massale diefstal smartphones Indian Summer
Lees ook:PayPal lanceert mobiele shopgids-applicatie
Lees ook:Nederland heeft miljoen actieve twitteraars
Lees ook:Apps: alles over uitgeven op mobiel & tablet
Lees ook:Mobiele app wint van het grote web

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>