Apps voor Firefox, Chrome en smartphones | Mozilla

Met Mozilla’s web apps project kunnen ontwikkelaars html5-applicaties bouwen die draaien in de Firefox- en Chrome-webbrowser en op smartphones. Interessant voor ontwikkelaars is dat Mozilla geen centrale App Store, zoals Apple, gaat onderhouden, maar ontwikkelaars de mogelijkheid biedt zelf hun apps uit te geven of een eigen appshop te starten.

Lees ook:Dag 1 Mac App Store: ruim miljoen downloads
Lees ook:App explosie | Apple blijft marktleider app’s
Lees ook:AppEvent start 1 januari 2012
Lees ook:Android-apps bedreiging voor Apple-apps | Apps Battle
Lees ook:Half miljoen apps in de App Store van Apple

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>