Blog bedankt, Johan succes

Ineens loopt NieuweMedia.Blog.nl weer vol met leuke, interessante en ook nog lekker geschreven artikelen. Het doet me dan ook deugd om dit blog over te kunnen dragen aan freelance journalist Johan van de Werken. Na drie maanden stilte op dit weblog, komt er weer leven in.

Op Blog.nl is Johan een onbekende, maar op het web zeker niet. Hij heeft de nodige publicaties op zijn naam staan in gedrukte media en op het web schrijft hij onder andere voor LiveXS en Filosofie Magazine.

In december kondigde ik mijn vertrek al aan. Nu komt het er dan echt van, Johan neemt de digitale pen over. Lezers bedankt, reageerders bedankt, Manon Thomas, Yvonne van Hertum en de vele andere vrijwilligers die dit weblog hun nieuws en inspiratie (en hits) gaven bedankt, en tot slot: familie Blog bedankt.

Victor G.B. Peters

Lees ook:Gelukkig nieuwjaar
Lees ook:Bunny’s in Playboy komen tot leven met Layer
Lees ook:Nieuw computerblog
Lees ook:Nieuwe Media dipsaus
Lees ook:NRC op digitaal papier

1 Reacties // Reageer

One thought on “Blog bedankt, Johan succes

  1. pjotr

    En…. actie Van Es! Succes met het blog.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>