In 1 jaar 292 Facebook-vrienden bezoeken in 11 landen

De 51-jarige Arlynn Presser heeft al haar 292 Facebook-vrienden bezocht. Het afgelopen jaar vloog ze naar alle uithoeken van de wereld naar iedereen die ze op het social platform als vriend had leren kennen.

De schrijfster en moeder van twee bezocht elf landen en ging samen met haar 23-jarige zoon Joseph onder andere naar Korea, Taiwan, Rome, Oostenrijk, Duitsland en Mexico.

Presser wilde daardoor van haar paniekaanvallen afkomen die ze al jarenlang kreeg als ze ook maar een stap buiten de deur deed. Zelf de verschillende therapie├źn die ze volgden, konden daar geen verandering in brengen. Facebook was het enige contact met de buitenwereld en haar vrienden waren erg belangrijk voor Presser.

Reden waarom ze met haar zoon naar 11 landen afreisde. Arlynn voelt zich nu niet langer meer een gevangene in haar eigen huis en kan beter met een paniekaanval omgaan die ze af en toe nog heeft. De reizen naar haar vrienden leerde haar te vertrouwen op haarzelf en haar vrienden.

Beeld: Arlynn Presser

Lees ook:Facebook-vrienden dom en onbetrouwbaar | Social Breakup
Lees ook:Hoger onderwijs draait op Twitter
Lees ook:The Man Without a Facebook | Vrienden zoeken in real life
Lees ook:Moord om ontvriending op Facebook
Lees ook:Verder onderzoek politie sociale media moord 15-jarige

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>