Moord om ontvriending op Facebook

Een vrouw die door een stel was ‘ontvriend’ op Facebook is er naar alle waarschijnlijk de reden van dat de 36-jarige Billy Payne en zijn 23-jarige vriendin Billie Jean Hayworth zijn vermoord, meldt de NOS.

De slachtoffers waren door het hoofd geschoten en werden gevonden door een voormalige buurman zie zijn post kwam ophalen. Het vermoeden bestraat dat ze zijn vermoord door deĀ  vader en vriend van de vrouw die het stel ‘ontvriendde’.

De slachtoffers bleken al langer ruzie te hebben met de 30-jarige ‘vriendin’ die hen ook bleek lastig vallen nadat de man en de vrouw haar op sociale netwerksite Facebook hadden ‘ontvriend’. Het stel had dat ook aan de politie gemeld.

Nederlandse moord om social media

Ook Nederland kent een moord vanwege ‘onenigheid’ op de social media. De politie denkt dat een verkeerd geplaatst berichtje op Facebook en Hyves de reden is dat de 15-jarige Joyce Hau om het leven is gebracht, meldde het NieuweMediaBlog eerder.

Lees ook:Bericht op social media mogelijk aanleiding tot moord
Lees ook:Verder onderzoek politie sociale media moord 15-jarige
Lees ook:Update: jongen aangehouden na bedreiging op social media
Lees ook:Britse tiener overleeft zelfmoordpoging dankzij Facebook
Lees ook:Vrouw vindt gewelddadige belager op Hyves

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>