Actiefiguur Steve Jobs van de baan

Er komt geen Steve Jobs-pop. Zakenman Tandy Cheung uit Hong Kong die de levensechte actiefiguur uit respect voor de overleden Apple-topman op de markt wilde brengen, ziet daar van af. Dit bericht de Telegraaf zojuist.

Zowel de familie van Jobs als Apple lieten weten het niet op prijs te stellen dat de pop er zou komen. Het techconcern schakelde zelfs advocaten in om Cheung daarvan te overtuigen. Die sprak tegen PC World van een eerbetoon. ‘Zijn overlijden liet me leeg en verdrietig achter.’

Apple stelde dat Cheungs bedrijf, Icon, rechten schendt.  De zakenman sprak dit tegen, maar stopt hij uit respect voor de gevoelens van de familie toch met de productie. Mensen die de pop al besteld hadden, krijgen hun geld terug.

Lees ook:Zieke Hans kondigt bewuste dood op Twitter aan
Lees ook:Paris Hilton reageert op neptweet over Nelson Mandela: ‘geen respect voor verlies….’
Lees ook:OM niet blij berichtgeving over Badr Hari
Lees ook:Productie van winnende iPhone steeds vaker kinderarbeid
Lees ook:Twitter trends: olie in de Golf van Mexico, iPad, hashtags

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>