Google onderwijst basics over browsers en internet

Google heeft een Nederlandstalige versie uitgebracht van het webboek 20 Things I Learned about Browsers and the Web. Het mooi vormgegeven boekje 20 dingen die ik nog niet wist over browsers en internet is een beknopte handleiding over de basisbeginselen van internet en webbrowsers.

Privacy, browsers, plug-ins, beveiliging, open source, cookies, 3D, malware, phishing, apps en cloudcomputing zijn een aantal van de onderwerpen die aan de orde komen. Veel voorbeelden zijn afkomstig uit de eigen Google-praktijk. De Google-diensten nemen dan ook een prominente plaats in.

Lees ook:Google slaat alarm bij gehackte site
Lees ook:Google is niet meer bij te houden
Lees ook:Google start eigen mobiel netwerk
Lees ook:Het goud achter Google Chrome
Lees ook:Google ziet in de Radio een belangrijk medium

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>