Orkaan Sandy voorkomt lancering Google Nexus 10

Het Androidevenement dat Google voor morgen op de planning had staan, gaat niet door. Het event is afgelast vanwege de komst van orkaan Sandy die naar verwachting morgen laat op de dag New York bereikt.

De pier waar het evenement zou plaatsvinden moet worden geƫvacueerd.

Google zou maandag waarschijnlijk een nieuwe Android-versie presenteren en een update voor Google Now.

Volgens de geruchtenstroom op internet zou de zoekmachinegigant ook hardware presenteren, waaronder een Nexus 7 met 32GB aan opslaggeheugen, een Nexus 7 met 3G functionaliteit en een door Samsung gemaakte Nexus 10.

Uit foto’s en specs die online opdoken blijkt dat de Nexus 10 een Super AMOLED display krijgt met schermresolutie van 2.560 bij 1.600 pixels. Onder de motorkap zou de tablet een dual-core 1.7GHz Samsung Exynos 5250 processor hebben.

Het is nog onduidelijk wanneer de presentatie nu plaats zal vinden.

Lees ook:Samsung Galxy S III krijgt groter scherm en cameraknop
Lees ook:Nieuwe LG Nexus 4 ‘zusje’ van LG Optimus G
Lees ook:Mediamarkt verkoopt vanaf 4 september Google Nexus 7
Lees ook:Samsung Galaxy S III vanavond in Londen gelanceerd: Duitse Amazone komt al met specs
Lees ook:Samsung Galaxy S IV geschikt voor stylus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>