Apple skipt G4 op iPad

De nieuwe iPad heet geen 4G meer. Althans in een aantal landen waar consumenten te hoop gelopen waren tegen het feit dat 4G het niet deed op een andere frequentie. De iPAd 4G werkte daar alleen maar op de specifieke 4G-frequentie.

De 4G-functie in de derde generatie iPad werkt bij alleen vijf providers in de Verenigde Staten en Canada. In landen als het Verenigd Koninkrijk, Australiƫ, Verenigde Arabische Emiraten, Thailand, Vietnam, Singapore, Nieuw-Zeeland en Ierland heeft Apple daarom de verwijzing naar 4G van de website gehaald, bericht de iPadClub.

In Nederland worden in plaats van een iPad 4G gesproken over een verbinding via snelle mobiele datanetwerken.

Lees ook:Nederland buiten de top tien van beste ICT economieƫn
Lees ook:Vodafone verlaagt kosten mobiel internet in Europa
Lees ook:iPad 2 vrijdag om 02.00 uur in de verkoop in Nederland
Lees ook:Facebook-gebruikers: waar komen ze vandaan?
Lees ook:iPhone 5S en iPhone 5C vanaf 25 oktober in NL te koop (video’s)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>