Slimme promotie: Runkeeper rent marathon in iPhone-pak

De Amerikaan Jason Jacobs gaat maandag verkleed als iPhone de marathon van Boston rennen. Waarom? Om zijn iPhone-app Runkeeper te promoten. Runkeeper is een soort digitale fitness-trainer voorzien van gps-technieken, zodat hij exact in de gaten kan houden of je wel aan je kilometers komt tijdens het joggen of fietsen.

Slimme actie natuurlijk van Runkeeper, want aandacht gegarandeerd. Jacobs werkt daarnaast ook nog eens samen met een aantal studenten om het product in de markt te zetten. Hierbij worden video-verslagen op YouTube niet geschuwd.

Bekijk hieronder een filmpje over de promotiecampagne van Runkeeper:

(Via)

Lees ook:Applet voor rennende iPhone-eigenaren
Lees ook:Onderwijs krijgt eigen social media netwerk: Classroom Salon
Lees ook:Dag zonder Twitter en Facebook voor de goede zaak
Lees ook:TOP 5 Beste YouTube in 2007
Lees ook:Lachen met… Celebrity Twitter Overkill

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>