Vette hap in een iPhone app van Mora

Kijk uit, de kroket en andere vette snakcs willen een plek op je iPhone. Met dank aan Mora, die een iPhone-app heeft uitgebracht.

Via een productoverzicht kun je de snacks op een bestellijst plaatsen. Bestellingen kunnen je ook bij je favorieten zetten. Zo kun je elke week moeiteloos weer die loempia pindasaus bestellen voor jezelf en die ballen gehakt voor je collega’s.

Via GPS of het invullen van een postcode kun je in Nederland de dichtstbijzijnde snackbar of cafetaria (in Nederland) worden opgezocht.

In de snackbar aangekomen hou je de iPhone voor de neus van de frietbakker, die schrijft je bestelling over, schrijven? dat is wel heel erg 1980, en tijdens het wachten speel je Mora Memory. Kroket-Frikandel-Bamibal, gewonnen!

Maar stel dat ik nu niet naar het dichtsbijzijnde Mora-restaurant wil lopen, maar m’n bestelling thuis wil laten bezorgen? Dat gaat niet met de vette app van Mora. Dat is dan wel weer jammer.

Lees ook:Emoties Erwin Olaf reden spugen naar Geen Stijl-verslaggever Tom Staal (filmpje)
Lees ook:Live een boek schrijven: je moet maar durven
Lees ook:Vrijheid voor de elite: ik mag meer dan jij!
Lees ook:Apple sleutelt aan de iPhone
Lees ook:iPhone: hoezo, niet leverbaar in NL?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vette hap in een iPhone app van Mora

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>