De Grondwet op je iPhone

De Nederlandse Grondwet op je iPhone of iPod met de app Recht 2011. Voor 1,99 euro krijg je de Grondwet en een aantal andere wetten die voor de meeste mensen van belang zijn. Je kunt op steekwoord zoeken en een persoonlijke lijst met referenties opbouwen in de applicatie, zodat je snel naar artikelen kunt navigeren.

De volgende wetten zijn in de app beschikbaar: Grondwet, Algemene wet gelijke behandeling, Algemene wet inzake rijksbelastingen, Auteurswet, Burgerlijk Wetboek Boek 1, 4 en 7, Gemeentewet, Rijkswet op het Nederlanderschap, Vreemdelingenwet, Wegenverkeerswet, Wet openbaarheid van bestuur en het Wetboek van Strafrecht. Elk kwartaal krijg je een update.

.

Lees ook:Lachen met… nuchtere Nigeriaanse spammers
Lees ook:Uitgever experimenteert met gratis e-boek
Lees ook:Boekenweekgeschenk als e-book | Kader Abdolah: De kraai
Lees ook:KPN in de fout: tapt en luistert dataverkeer van abonnees af
Lees ook:Ode aan de blogger met Sex, Blogs & Rock-'n-Roll

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>