Red Pop maakt van je iPhone complete fotocamera

Voor de fans van iphonegrapy, in het Nederlands iphonegrafie, wil Beep Industries binnenkort de Red Pop, een echte bruikbare fotocamera-knop voor je iPhone op de markt brengen. Maar je moet er wel snel bij zijn. De iPhone-camera-knop Red Pop is een kickstarter project.
De Red Pop sluit je aan op de connector van je iPhone. De prachtige rode sluiterknop is bedacht en ontwikkeld door liefhebbers van het fotograferen met de iPhone.
De ontwikkelaars van de Red Pop proberen via een kickstarter-project, waarvoor 20.000 dollar nodig is, de eerste productieronde te draaien. Ruim vijftig mensen geloven al in de Red Pop en hebben 25 dollar of meer gedoneerd om het project te steunen. Maar let op, pas als je 75 dollar doneert krijg je een exemplaar uit de eerste productieronde.


Om de Red Pop te gebruiken heb je een (gratis) applicatie nodig, die automatisch opstart zodra je de Red Pop aansluit op je iPhone. De foto’s die je maakt gaan meteen naar je camerarol, waar je ze kunt uploaden naar Twitter en Facebook.

Meer informatie over de Red Pop in de video hieronder en bij Kickstarter.

Lees ook:Met app alle apparaten in huis bedienen (video)
Lees ook:App Sunday: Verkoop je vrienden | Gratis mobiel bellen met Viber
Lees ook:Android app voor Facebook meer gebruikt dan iPhone app
Lees ook:Tweedehands iPhone 3G is nog maar 82 euro waard
Lees ook:T-Mobile G1: eerste Android in Nederland

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Red Pop maakt van je iPhone complete fotocamera

  1. Hypnotosov

    Of je koopt een smartphone met een cameraknop…

      /   Reply  / 
  2. Hypnotosov

    Apple leest mee en heeft aangekondigd dat met de volgende software update iPhones de volumeknop als sluiterknop kunt gebruiken, waardoor er opeens een fysieke knop is om snel kiekjes te kunnen schieten.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>