Ali B. en Najib Amhali nemen wraak op Marc-Marie (video)

Een parodie op Marc-Marie Huijbregts. Daarmee neemt Najib Amhali zijn collega-cabaretier op de hak. De persiflage is een reactie op het commentaar dat Marc-Marie gaf op de acties die Ali B. onderneemt om genomineerd te worden voor de Televizierring.

Huijbregts noemt het een ‘blamage’ als Ali B’s programma Op Volle Toeren de ring zou krijgen. Omdat de rapper dat niet kan waarderen, neemt hij samen met Najib Amhali wraak in een video die de Telegraaf online zette.

Lees ook:Met slimme ring smartphone bedienen (video)
Lees ook:Update: Google kondigt Nexus 5 op 14 oktober aan met Android 4.4 Kitkat (video)
Lees ook:Commercial met Aston Kutcher verwijderd na klachten over racisme
Lees ook:Online video vaak liefde op het eerste gezicht
Lees ook:Teaser nieuwe video Justin Bieber online

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>