Volgende realityshow Barbie over Barbie’s Bar

Het programma rond Oh Oh Cherso’s Barbie kan nog een paar jaar doorgaan. Dit zei producent Reinout Oerlemans vandaag op Radio 538, bericht PowNed.

‘Het is zo’n enorm succes. Er zit nog genoeg televisie in, volgens mij’, aldus Oerlemans.

Barbie is nu te zien in de realityshow Barbie’s Baby op RTL 5. Ze haalde daarmee deze week het recordaantal van 789.000 kijkers.

Oerlemans vond dat ongelofelijk, zei hij in het ochtendprogramma op de radio. ‘De eerste soap van Barbie ging over haar bruiloft en de tweede over haar baby. De inspiratie bij Barbie is volgens mij nooit op, als ik het team mag geloven.’

De kans is groot dat volgende realityshow over Barbie’s bar gaat in het centrum van Den Haag. Daar werd vandaag al de eerste cameraploeg gesignaleerd, kan  het NieuweMediaBlog berichtten aangezien de de redactieburelen in de nabijheid van de horcagelegenheid zijn gevestigd.

De kroeg werd kort na de opening al geconfronteerd met een claim van Mattel die eiste dat alle logo’s werden verwijderd. Vandaag werden daarom aan de buitenkant de nodige aanpassingen verricht.

Lees ook:Barbie verhuist in nieuwe realityshow
Lees ook:Barbie’s Bar heet nu Club Gherso: de kleur rose blijft
Lees ook:Twitter-Nieuws: Barbie getrouwd
Lees ook:Beelden online van operatie ‘ongeboren’ baby Steye
Lees ook:Gewaarschuwde jongen beschermt Twitter-account na uitzending PowNews

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>