XS4ALL biedt mobiel internet bij storing vaste lijn

Klanten van internetprovider XS4ALL kunnen bij storingen van de vaste lijn overschakelen op het mobiele netwerk.

Tenminste als ze gebruik maken van Serviceplus. XS4ALL biedt de gebruikers een USB-stick voor mobiel internet die in het FRITZ!Box-modem past.

Het ServicePlus-pakket bevat verder een modem-omwisselservice die wisselen binnen vier uur garandeert, beveiligingssoftware voor zes computers en ondersteuning van de zakelijke helpdesk.

Het pakket kost tien euro per maand. Nieuwe internetklanten krijgen Serviceplus trouwens het eerste jaar gratis. Bestaande klanten die hun pakket uitbreiden met Serviceplus krijgen het de eerste drie maanden gratis.

De snelheid van het mobiele netwerk is 3,6 Mb/s down- en 1,4 Mb/s upload. Deze snelheid hou je 24 uur. Is de storing dan nog niet voorbij, dan kan deze periode maximaal twee keer per maand worden verlengd. Als de storing voor langere tijd aanhoudt, zet XS4ALL de snelheid handmatig voor langere tijd aan op 3,6 Mb/s. Voor het gebruik van mobiel internet geldt een Fair Use Policy van maximaal 5 GB per maand aan dataverkeer.

Lees ook:KPN komt net als Ziggo met 4G mobiel internet
Lees ook:KPN en Hi maken mobiel internet en smartphones duurder
Lees ook:Storing mobiel bellen en internet KPN in de Randstad
Lees ook:Tele2 biedt ook 4G mobiel internet aan
Lees ook:Vodafone-klanten weer mobiel: storing voorbij

1 Reacties // Reageer

One thought on “XS4ALL biedt mobiel internet bij storing vaste lijn

  1. G. Wanders

    Schandalig. Ik heb bij hen een abonnement en betaal daarvoor al een aanzienlijk bedrag. Ik verwacht voor dit geld 24 uur per dag een goed werkende internetverbinding. Indien er een storing met de verbinding is dient XS4all dit z.s.m. en zeer zeker zonder verdere kosten te verhelpen. Ook leuk:een nieuwe klant krijgt deze service een jaar gratis maar ben je al zeer vele jaren klant van hen, ja dan mag je er 3 maanden gratis gebruik van maken.
    Ik ga een andere provider opzoeken.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>