SMS-dienst voor noodsituaties Koninginnedag Thorn & Weert

Bezoekers van Koninginnedag in Thorn en Weert, waar de koninklijke familie morgen 30 april te gast is, kunnen zich speciaal voor deze dag aanmelden bij Burgernet.

Ze worden dan tijdens Koninginnedag in deze plaatsen geinformeerd over noodsituaties, klein en groot leed, en het verloop van het bezoek van koningin Beatrix, prins Willem-Alexander, prinses Maxima en de rest van de koninklijke familie.

Burgernet is een samenwerkingsverband van burgers, gemeente en politie om de veiligheid te bevorderen. Speciaal voor Koninginnedag in Weert en Thorn is er een dagaanmelding voor de SMS-dienst mogelijk.


Bezoekers kunnen zich voor deze dag aanmelden door naar 0900-8844 een SMS-bericht te sturen met de tekst ‘BNThorn’ (voor bezoekers aan Thorn) of ‘BNWeert’ (voor bezoekers aan Weert).

Aanmelden voor die dag houdt in dat je bijvoorbeeld informatie krijgt over een kind dat in de drukte vermist is. Per SMS-bericht krijg je dan een signalement doorgestuurd met het verzoek uit te kijken naar het kind. Wanneer je het kind aantreft, bel je het telefoonnummer dat in het SMS-bericht staat vermeld. Daarnaast krijg je informatie over zaken die een goed verloop van Koninginnedag bevorderen.

De dagdeelname stopt automatisch om 04.00 uur op 1 mei en je dan geen deelnemer meer bent van Burgernet.

Het koninklijkbezoek aan Weert en Thorn is op Koninginnedag ook op Twitter te volgen.

Lees ook:Koninklijk bezoek Thorn en Weert via Twitter te volgen
Lees ook:Jongen opgepakt na dreigtweet over aanslag Koninginnedag
Lees ook:Koninginnenach + Koninginnedag: welke Oranje app kies jij ?
Lees ook:Oranje Boven: feesten met een koninginnedag app
Lees ook:Apps voor koninginnedag strijden om populariteit: feestje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>