5 mei: Nederland steunt onderdrukking Birma en Tibet

Bevrijdingsdag!
Nederland is al 66 jaar bevrijd van onderdrukking en bezetting. Maar de Nederlandse regering is vergeten wat dat betekent.
De regering van Mark Rutte (VVD) en Maxime Verhagen (CDA) doet er, met ondersteuning van Geert Wilders (PVV), alles aan om de grootste schender van de mensen-rechten, China, te paaien.

De Nederlandse regering pakt volgende week in Peking, Shanghai en Nanjing groot uit om de Chinese machthebbers te interesseren voor Nederlandse handel. Nederland is goed in handel.

De Nederlandse regering ‘vergeet’ daarom maar wat graag de schending van de mensenrechten in China, bezetting van Tibet en onderdrukking in Birma. Ook in Birma heeft China een machtige vinger in de pap.

Nederland zet vol in op het binnenhalen van zoveel mogelijk Chinese handel en ondersteunt daarmee de onderdrukking en bezetting in Birma en Tibet en de schending van de mensenrechten in China.

Welcome to Holland.

Hier een trailer van de film Burma VJ, over de mensenrechten in Birma:

Lees ook:Google, Yahoo en de mensenrechten
Lees ook:Barack Obama wil Google-baas als minister van Handel
Lees ook:China hackt internationale petitie-site | Ai Weiwei moet vrij
Lees ook:Balkenende rijp voor lesje censuur in China
Lees ook:Eindelijk ook GSM op het dak van de wereld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>