Maker anti-islam film opgepakt

De  man die waarschijnlijk de omstreden anti-islam film heeft gemaakt, is door de politie van Californië opgepakt, bericht de NOS.

De 55-jarige Nakoula Basseley zou de film Innocence of Muslims hebben gemaakt die in veel landen tot hevige protesten van moslims heeft geleid.

Nakoula die zichzelf een koptische christen noemt, zou onder de naam Sam Bacile het script voor de film hebben geschreven en de film hebben opgenomen.

De filmmaker werd in 2009 veroordeeld voor bankfraude, met een proeftijd van vijf jaar. gedurende die periode mocht hij zonder toestemming van justitie niet met computers werken of op het internet surfen.

Lees ook:Downloaders seksfilm Paris Hilton vervolgd
Lees ook:Update: Website PVV offline, Wilders moet link naar anti-islamfilm verwijderen
Lees ook:Filmregisseur draait film volledig op iPhone
Lees ook:Prijzen voor Nederlandse film gemaakt met mobieltje
Lees ook:Aanstichter Facebook-moord hoort 5 jaar tegen zich eisen

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Maker anti-islam film opgepakt

 1. kiel

  de islam

    /   Reply  / 
 2. Jezus

  Beste mensen,
  Wees waakzaam gebruik je eigen verstand deze film is gemaakt alleen om aan de mensen te laten zien hoe zij de islam willen zien.En wat grappig is dat mensen het ook gewoon geloven terwijl iedereen zelfs een kleine kind weet dat alles in de media lulkoek is alleen maar mensen bangmakkerij..Geloof aub niet de MEDIA maar ga zelf op onderzoek er zijn gelukkig genoeg mogelijk heden en niet blindelings iemand geloven maakt niet uit wie het is of het nou een profeet is of een president.jij hebt ook hersens..Als dit allemaal waar is over de islam waarom maken zij dan niet gewoon een puur islamitische film met bewijzen uit de koran en de overleveringen van de profeet met behulp van islam geleerden en niet iemand als meneer Geert Wilders die niet eens weet wat islam eigenlijk betekent en dat wilt hij en mensen zoals hij niet eens weten want dat is niet hun doel.Ze zullen nooit zo een film maken want ze weten dan dat iedereen achter de waarheid zou komen.En dat is hun eigenlijke doel mensen dom houden wij denken dat wij in vrijheid leven maar ooo mensen wij leven al jaren in de macht van de media media de oudste/radicalste/machtigste/fundamentalistische… dictator van de geschiedenis van de mensheid..Ik vraag jullie allen om jullie EIGEN verstand te gebruiken

    /   Reply  / 
 3. "Henk Tuinman

  Ik zou zeggen Moslims Go Home

    /   Reply  / 
 4. Bad boy

  Henk tuinman de naam zegt het al. Dan zulke uitspraken doen. Ik denk dat jij naar huis moet en misschien wel naar een ander land. We leven hier in een multiculturele samenleving. Pas je aan of rot op uit deze samenleving. Nederland is niet alleen voor de mensen zoals jij. Maar ja wat de boer niet kent eet hij niet. Onwetendheid zal het wel zijn

    /   Reply  / 
  1. "Henk Tuinman

   Dat je een naam aan een mening koppelt laat al zien hoe naief je denkt.
   Wat multicultureel betreft.je bedoelt zeker paralle samenlevingen.
   Word wakker zou ik zeggem.

     /   Reply  / 
  2. "Henk Tuinman

   Dat type moslims mogen wat mij betreft zo snel mogelijk naar huis terug .

     /   Reply  / 
   1. "Henk Tuinman

    een laatste reactie jouw naam zegt wel iets meer over jou

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>