Record bezoekers in 1 week: Internet People

Nog geen website met inhoud heeft binnen een week na lancering meer dan 3 miljoen bezoekers en al ruim 10.000 reacties gehad. Internet People – een online animatie serie – wordt natuurlijk ondersteund door partners als iTunes, YouTube en MySpace.

De website www.methminute39.com zou je als een voorbode op het nieuwe TV-tijdperk kunnen zien. Een serie goede cartoons gratis en onbeperkt te bekijken op internet en meteen omgeven door reacties in YouTube-vorm. Een community rond een cartoon-serie. En geen gezeur over auteursrechten, maar betaald door de commerciële activiteiten er omheen. 

Lees ook:Maak kennis met de Twaggies: cartoons over tweets en tweeps
Lees ook:Back to Mac
Lees ook:DRM en muziekpiraterij hand in hand
Lees ook:Tools voor privacy, lullig voor Big Brother
Lees ook:Michael Nicht en zijn trouwe KUTT

1 Reacties // Reageer

One thought on “Record bezoekers in 1 week: Internet People

  1. Fanny

    Hoi Victor,
    Betekent dit misschien het einde van de televisie?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>