China hackt Google

Meldde Chinese wetenschappers in het verleden dat China niet vol hackers zit, maar juist slachtoffer is van hackers; het tegendeel is nu bewezen: China ondermijnt Google, door zoekacties op Google door te verwijzen naar de eigen zoekmachine Baidu.

China plaatst zichzelf meer en meer buiten het reguliere internet. Ze verandert de ongeschreven spelregels voor haar eigen bevolking – dat mag in een dictatuur – maar verpest nu op weer een nieuw front de aansluiting met de rest an de wereld. China kopieert ook op grote schaal films en muziek uit het Westen, wat oogluikend door de overheid wordt toegestaan. Waar stopt het?

Meer hierover: China, mijn excuses!

Meer hierover: China is onschuldig!

Lees ook:China, mijn excuses!
Lees ook:China is onschuldig!
Lees ook:Windows verovert derde wereld
Lees ook:Chinese hackers probeerden Gmail-adressen te kraken
Lees ook:Microsoft en Google vechten om vriendengroepen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>