Digg me? Dacht het niet

Je kunt, dankzij de handige hulp op Instructables.com, nu zelf zo'n schitterend t-shirt maken waarbij echte vrienden je kunnen digg'en. Virtuele vrienden kunnen via Hyves e.d. al langer laten weten hoe ze je waarderen, maar nu kunnen ook echte vrienden dat.

Ze hoeven niets te zeggen – een woord van waardering volstaat dus niet – ze moeten even over je buikje wrijven. Een schouderklop zou leuker zijn, maar dat past niet in het t-shirt. Bekijk het filmpje even… 

Lees ook:Ouders vernoemen hun kind naar Facebook-knop Like
Lees ook:Superkleine laptop
Lees ook:Netwerk Path tegenpool van Facebook en Twitter
Lees ook:Pleo, levensecht speelgoed
Lees ook:Flashy ontwikkelingen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>