Draadloze SD-kaart voor draadloos uploaden van foto’s

Het lijkt raar – een draadloze SD-kaart – want deze is immers al draadloos. De SD-kaart wordt in de meeste digitale camera's gebruikt voor het opslaan van de foto's. Om die foto's op de computer te krijgen is een USB-snoertje of een SD-dock in je computer nodig.

De nieuwe draadloze SD-kaart kent een extra kunstje: het legt contact met een Wifi dat in de buurt is en zo kan de kaart rechtstreeks communiceren met de computers in het netwerk. Het overzetten van foto's uit de digitale camera wordt zo iets eenvoudiger. Deze SD-kaart kan in plaats van elke andere SD-kaart worden gebruikt.

Leuke gadget, maar wel duur: ca. 90 Euro voor 2Gb. En dat alleen maar om geen USB-snoertje te hoeven aansluiten.

Lees ook:WiMax is nieuwe standaard voor draadloos internet
Lees ook:iPhone verdringt digitale camera | Social photo revolutie
Lees ook:Manon Thomas, gek op Mac
Lees ook:1e beelden Great Barrier Reef met Google Street View online
Lees ook:Het einde van pc, laptop en tablet | Toekomst is aan de app

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>