Boot-scherm veranderen in Vista

Op internet vond ik een leuk klein tooltje waarmee het boot-scherm van Vista te vervangen is door een andere afbeelding. Wat je nodig hebt is de Vista Boot Logo Generator en een afbeelding met de juiste resolutie.

 

Volstrekt zinloos natuurlijk, maar dit is wel de eerste stap waarmee je kunt verhullen dat je met Vista werkt. Kies in Vista een XP-look, schakel die duffe Gadgets uit en niemand lacht je meer uit omdat je Vista gebruikt. 

Lees ook:Windows Vista SP1 installeren: zo doet u het
Lees ook:Windows XP blijft in de schappen
Lees ook:Verliefd op Windows Vista
Lees ook:Microsoft raadt gebruik Gadgets en Sidebar af
Lees ook:Maar je mag niet zeggen dat Vista niet deugt…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>