Artiesten eisen toeslag op iPods

Hirsch Ballin zag de regeling niet zitten, dus moet de rechter de regeling maar invoeren: een toeslag op iPods en mp3-spelers. Artiesten hebben deze eis bij de rechtbank in Amsterdam neergelegd; de zaak is vandaag in behandeling.

Ik ben natuurlijk groot voorstander van deze regeling, waarbij enkele euro's toeslag op een mp3-speler moet worden betaald. Ook daarmee koop je het recht om voor jezelf eindeloos kopieën te maken van de muziek die je in huis hebt. En ook dan heb je recht om mee te doen met de 14cent-actie: eindeloos kopiëren en uitwisselen van muziek met iedereen die maar mee wil doen… 

Lees ook:Eindeloos muziek kopiƫren kan en mag!
Lees ook:Overheid verkoopt kopieerrecht
Lees ook:Wie dit leest…
Lees ook:Muziek zonder DRM
Lees ook:Kerstgedachte

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>