Nieuwe-Media-marathon

Onder de titel In het hol van de leeuw met de voeten op tafel nodigde Ruud de Jonge van Microsoft gasten uit om in een relaxte sfeer te praten over het imago dat Microsoft in Nederland heeft. Ik was daarbij aanwezig, maar voordat het zover was, zat ik bij een brainstormsessie over wat Blog.nl volgend jaar voor leuke dingen gaat doen voor haar bezoekers.

Twee leuke besprekingen waaraan ik wat wrak begon. Want het etmaal ervoor mocht ik aanwezig zijn (toezicht houden) bij een grote LAN-party. Tientallen gamende pubers die tussen het Chinese eten en de cola door weinig anders deden dan elkaar keer op keer vermoorden. GTA en Counter Strike waren veruit favoriet.

Een etmaal lang elkaar doodschieten in hetzelfde gangetje, met hetzelfde wapen, om na de 368-ste keer het gewoon nog een keer te proberen. En dat alles heel relaxed. Geen gejoel, geschreeuw of gelach, gewoon zitten en doodschieten, om uiteindelijk ook zelf te sneuvelen.

Vandaar dat u vandaag weinig van me hoeft te verwachten op dit weblog. Ik slaap. Na een veertig uur durende Nieuwe-Media-marathon, leg ik mijn hoofd op een analoog kussen en begeef mij in de virtuele wereld der dromen. Morgen dus een verslag van mijn bezoek aan Microsoft: een te fors uitgevallen puber die het schoolplein domineert, maar ook een moloch met Calimero-trekjes…

Lees ook:Klein maar fijn en zonder lichtnet
Lees ook:Maar je mag niet zeggen dat Vista niet deugt…
Lees ook:Scoot, Wixi, 1888, telefoongids, ik zoek me suf
Lees ook:Microsoft gaat EU-eisen ook uitvoeren, wat levert mij dat op?
Lees ook:Google: opdringerige Jehova

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>