Queen Elizabeth op YouTube

Koningen Elizabeth (GB) heeft haar eigen YouTube-kanaal geopend. Het enige wat er nu te vinden is, is haar  kerstboodschap van 2007. Leuker is het om te zien dat de kerstboodschap van 1957 – een halve eeuw geleden – er ook op staat. Andere tijden, andere problemen. Allemaal te vinden op het enorme archief dat internet inmiddels vormt.

Lees ook:Esmee Denters: piraat of soldaat?
Lees ook:Japanse regering twittert in het Engels over ramp
Lees ook:Documentaire over Twitter-oprichters op Bloomberg TV
Lees ook:6.666.666.666 mensen op onze aardkloot
Lees ook:Google zet browser in het zonnetje: elf korte films over Chrome

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>