Jezus krijgt een GPS’je voor kerst

In Bal Harbour, Florida heeft een beeld van het kindje Jezus een GPS-apparaatje gekregen voor kerst. Niet om zelf de weg naar zijn nanny te vinden, maar omdat vorige exemplaren gestolen waren. De laatste zat extra goed vast geschroefd, maar ook die ligt nu als adoptiefje elders in een kribbe.

Het GPS-dingetje moet opsporing na de volgende diefstal een stuk makkelijker maken. Jozef en Maria hoeven niet jaloers te zijn, ook zij krijgen een eigen GPS'tracker geïmplanteerd. Vraag is nu of Christus 2000 jaar na zijn geboorte opnieuw een rage aanzwengelt: GBS-implantaten om baby's niet uit het oog te verliezen.

Lees ook:Muziekpiraterij ook in Nederland hard aanpakken
Lees ook:School koopt iPads voor alle 5-jarigen | Trendsetter onderwijs
Lees ook:Gebukt onder Nieuwe Media
Lees ook:XS4ALL zakt weer door het ijs
Lees ook:Nieuwe tool voor foto-freaks: Flickr Uploader

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>