TOP 5 Beste YouTube in 2007

Er zijn eindeloos veel YouTube-achtige sites en inmiddels miljoenen YouTube-filmpjes. Hieronder vind je mijn verzameling briljant filmpjes. Welke mis je? Meldt het even hieronder.

De magistrale clip van Asterix en Snoop Dog. Die is gewoon van DVD gejat en op YouTube gezet, dus is eigenlijk geen YouTube-product. Voor de liefhebber zet ik 'm dus nog even hieronder.

United Hollywood. Een project van veel bekende acteurs die de staking van duizenden tekstschrijvers in Hollywood steunden. De filmpjes zijn leuk en tonen meteen hoe weinig creatief al die retedure acteurs eigenlijk zijn. Op het hieronder getoonde filmpje na, kwamen de meesten niet verder dan blablabla.

Langs het tuinpad van mijn vader. Veel mooie oude clips, het woord videoclip bestond nog niet eens, zijn te bekijken en te bluisteren. Zoals deze weergaloze wereldhit van Shocking Blue die eindeloos is gecovered.

Satire is natuurlijk makkelijk te maken met zoveel flops als de digitale grootmachten produceren. Zoals dit leuke filmpje dat toont hoe veelzijdig de iPhone is. En er zijn er nog zoveel meer.

 

Pleit ik in een blogje voor meer KB's in webadvertenties, de reclamebranche bewijst zelf in heel veel YouTube'jes dat internet zoveel leuker kan worden als de advereerder meer mogelijkheden krijgt. Zoals in onderstaande twee filmpjes.

Last but not least kun je via YouTube ook de wereld bekijken. Mensen delen hun dagelijks leven en hun eigen regio via YouTube. Als voorbeeld dit prachtige marktbeeld uit het Verre Oosten.

 

 

Lees ook:Elke minuut wordt er 48 uur aan video geupload naar YouTube
Lees ook:YouTube jaaroverzicht: 2010 in filmpjes
Lees ook:Google zet browser in het zonnetje: elf korte films over Chrome
Lees ook:Jongeren willen meer computeren
Lees ook:Elke dag 4 miljard filmpjes op YouTube bekeken (video)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>