KOFFIEDIK 2008: Het jaar van de smartphone

2008 wordt het jaar van de smartphone. In 2007 zag de iPhone het levenslicht, maar in Europa is het ding nog nauwelijks te koop. In het kielzog van de iPhone werd dit populaire apparaatje ergens halverwege de Atlantische oceaan ingehaald door heel veel leuke apparaten en goede initiatieven. Niet in de laatste plaats Googles Android.

Momenteel is het nog de omgekeerde wereld: aanbieders van smartphones en gsm's met internet schreeuwen om content. Er is gewoon te weinig content voor deze dure gadgets. Maar in 2008 verschuift internet definitief van het beeldscherm naar de smartphone. Voorlopig heeft Google op dit vlak een grote voorsprong op aartsrivaal Microsoft.

Lees ook:De wraak van Toshiba
Lees ook:Klein maar fijn en zonder lichtnet
Lees ook:Surfen op de Mount Everest
Lees ook:Onderzoek: Nederlander moet nog wennen aan internet op mobiele telefoon
Lees ook:Blog.nl integreert content in Facebook

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “KOFFIEDIK 2008: Het jaar van de smartphone

  1. Pingback: Uitgekomen beloftes van 2008: jaaroverzicht | NieuweMedia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>