3D-gamen met een gewone pc

Met een stukje software en een Wii-set van Nintendo kun je nu echt 3d-beelden bekijken in je gewone computer en je gewone beeldscherm. De software die nodig is, kun je downloaden (zie het filmpje) om dit zelf uit te proberen. 3D-gamen kan dankzij deze Johnny Lee zonder rare helm of gekleurde glazen. Het is niet het oog dat voor de gek gehouden wordt, maar de computer die razendsnel het beeld aanpast aan de positie van de kijker. Check dit filmpje…

Lees ook:Google ziet in de Radio een belangrijk medium
Lees ook:3D-beeldbuis
Lees ook:Digitale detective spoort nep-foto’s op
Lees ook:Apple jaagt op kloners
Lees ook:YouTube verwijdert filmpje naakte Beatrix (video)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>