iPhone, niet voor de lol natuurlijk!

Hoho, denken mensen nu dat ik de iPhone voor mijn plezier wil hebben? Maar nee, het is voor een boek. Werk dus. Met dank voor de lead van Michael (mijn collega van reclamewereld.blog.nl) waardoor ik nu meteen Groningen verlaat om een iPhone te bemachtigen. In de UK zijn iPhones te koop zonder abonnement. Even de simlock openbreken, firmware en bootloader bijwerken, verNederlandsen en klaar.

Dus, eat your heart uit Apple, op een positieve review hoeft Apple niet te rekenen. Die doen werkelijk geen enkele moeite om een arme schrijver een stapje verder te helpen bij het maken van een boek. Snif. Wordt vervolgd.

Lees ook:iPhone: hoezo, niet leverbaar in NL?
Lees ook:iPhone SDK bestaat al, dankzij hackers
Lees ook:Apple door de bocht: ook anderen mogen iPhone-software maken
Lees ook:Geen iPhone in Nederland
Lees ook:T-Mobile heeft tips voor de i-Phone-koper (filmpje)

1 Reacties // Reageer

One thought on “iPhone, niet voor de lol natuurlijk!

  1. Asing

    Mooi apparaat. Mischien wordt ik toch wel een Apple fan.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>