iPod met jailbreak gewoon in de winkel

Radio Shack – een grote elektronicaketen in de V.S. biedt een iPod Touch aan, waar de Installer al op zit. Deze is dus door de winkel al van een jailbreak voorzien en van allerlei software die Apple niet aanbiedt, zoals Mobile Chat en een IM-versie.

Apple zal daar niet blij mee zijn, maar de kopers des te meer. Zowel de iPod Touch als de iPhone zijn door Apple dichtgetimmerd, zodat er alleen software van Apple op geïnstalleerd kan worden. Door een simpele Jailbreak toe te passen, zet je deze beveiliging uit. Daarna kun je je iPhone voorzien van de inmiddels honderden toepassingen die voor beide toestellen gemaakt zijn.

Garantie

Apple meldt dat door te rommelen met jailbreak de boetloader of simlockvrij maken, de garantie op het apparaat vervalt. Het is natuurlijk de vraag in hoeverre dat stand houdt binnen het Europese consumentenrecht. 

Lees ook:App Sunday | Suske en Wiske op iPad en iPhone
Lees ook:Samsung Galaxy Player gaat strijd aan met iPod
Lees ook:Nieuwe iPod Nano kost Apple 33 euro
Lees ook:iPhone zorgt nu al voor ellende
Lees ook:TechnologieBlog toont foto frontpaneel iPhone 5

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>