iPhone: hoezo, niet leverbaar in NL?

Het feit dat Apple de iPhone nog niet levert in Nederland, wil niet zeggen dat het ding hier niet te koop is. Wees er dus bij, want op = op. iPhoned.nl – een weblog van iPhone'ers biedt ze aan tegen een wel heel scherpe prijs.

De apparaatjes worden niet door Apple geleverd; je hoeft dus niet te rekenen op garantie of service. Dat betekent wel dat je de iPhone zonder schuldgevoel kunt openbreken – simlockvrij maken en jailbreaken. Pas als het Apple-slot van de iPhone af is, kun je er echt wat mee… 

Lees ook:iPhone, niet voor de lol natuurlijk!
Lees ook:iPod met jailbreak gewoon in de winkel
Lees ook:Apple verkoopt nu zelf simlockvrije iPhone 4 en iPhone 3GS
Lees ook:Kassa vanavond over klachten garantie van iPhone
Lees ook:Commercial iPhone 5 net echt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>