Ziggo: weer een ilusie rijker?

Ziggo is de nieuwe naam van het fusiebedrijf van Casema, @Home en Multikabel. Drie kabelaars die alle drie nu niet echt bekend stonden om hun goede service. Bij gebrek aan concurrentie konden de kabelaars ook hun tarieven lekker ruim houden.

Die drie ruime jasjes zijn nu aan elkaar genaaid en ze beloven samen, als Ziggo, net als daarvoor, gouden bergen. Zo zou de service geweldig en persoonlijk zijn en natuurlijk is de prijs vlijmscherp…

Hoe Ziggo het gaat doen in de toekomst, moet nog blijken. De tarieven zijn in elk geval nog steeds te hoog, getuige de hoeveelheid zendtijd die gekocht is op tv. Al die commercials om een naam te promoten kosten vele miljoenen, die door de klanten bij elkaar gelegd moeten worden.En waarvoor? In de regio's waar Ziggo opereert is geen andere kabelaanbieder. Ziggo is nog steeds monopolist, alleen de speeltuin is wat groter geworden.

Lees ook:Ziggo gaat nu al op z’n bek
Lees ook:Internet: het kanaal van de politieke onderstroom
Lees ook:Vodafone verhoogt tarieven, verlaagt datalimieten mobiel
Lees ook:Mobiel bellen in Europa vanaf morgen goedkoper
Lees ook:Powerset: een andere manier van zoeken

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Ziggo: weer een ilusie rijker?

 1. Pete Sharp

  Heb nog nooit van het woord ilusie gehoord….

    /   Reply  / 
 2. Maarten

  Nou, ik was anders behoorlijk tevreden over Multikabel. Afspraken werden nagekomen, de installatie 5 jaar geleden ging ook prima, als je belde krijg je snel iemand aan de lijn en toen ik overging op digitale tv was dat ook binnen een paar dagen geregeld.

  Hiervoor woonde ik in Amsterdam en had ik UPC. Dat was pas drama. Telefonisch onbereikbaar en zelfs na drie afspraken kwamen zij mijn modem niet ophalen toen ik ging verhuizen. Die is dus met het grof vuil meegegaan. :-)

  Maar goed, ik dwaal af.

  MK was dus prima in mijn optiek, nu maar afwachten hoe Ziggo het gaat doen. Ik denk dat er behalve naamswijzigingen van producten niet zo heel veel zal gaan veranderen. Mocht ik ze nodig hebben, kom ik toch weer uit bij het oude MK, want ze hebben gezegd dat ze hun regiokantoren houden.

  We zien wel hoe het gaat lopen.

    /   Reply  / 
 3. Nomar

  Kregen jullie ([email protected] home) ook de mogelijkheid geboden de zooi op te zeggen ?

  ideaal overstap moment !

    /   Reply  / 
 4. Victor

  Lees even het follow-Up’je

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>