Het geluid (Q-music) breekt alle records

Natuurlijk leverde het geluid van het dichtklappende pak hagelslag een recordbedrag op: 57.800 euro. Maar op Radioactive.Blog.nl leverde het een recordaantal bezoekers op. Vooral de 3 tips van op het weblog van collega-blogger Jorn Agterberg gaven tienduizenden bezoekers op één enkel artikel.

Nog niet genoeg ervan? Lees dan even zijn laatste blogje hierover.

 

Lees ook:Bloggen zonder leestekens
Lees ook:Microsoft koopt nieuwe campagne bij nieuw bureau
Lees ook:De 100.000-ste bezoeker
Lees ook:Kampioen Twitteren: 18.403 keer niets zeggen
Lees ook:Griep en wroeging

1 Reacties // Reageer

One thought on “Het geluid (Q-music) breekt alle records

  1. martin - geluid q music

    He luitjes,
    Op mijn site staat het geluid van q music van nov – dec 2008 (en de tips), zodat je het zo vaak je wilt kunt beluisteren. Ik dacht dat het met schoonmaken te maken had, maar na de tips weet ik het niet meer.. :-( (

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>