Foto’s op reis

Foto's maken is een vakantieritueel. De camera moet overal mee naartoe en in plaats van te genieten van een vergezicht, een oude tempel of een bijna uitgestorven neushoorn, loopt de toerist als een professionele Japanner foto's te maken.

Die foto's kun je dankzij een paar handige wediensten, meteen veilig stellen, bewerken en afdrukken. Dat afdrukken kan ook later en kan op heel veel leuke manieren…

Als vakantietip volgen hier een paar mogelijkheden:

www.photoshop.com/express

Nog een beta-versie maar hier kun je tot 2 Gb foto's uploaden, bewaren en bewerken. Dus handig om je geheugenkaart op leek te tanken, zodat je foto's veilig staan op internet, terwijl jij met de lege geheugenkaart naar het volgende klooster wandelt. Je kunt hier bovendien je foto-album op publiceren. Kunnen je thuisgebleven collega's jaloers meekijken.

www.fotoaanpassen.nl en fotokaarten.kaartje2go.nl

Puur Nederlandse websites, helder en makkelijk te bedienen. Op fotoaanpassen.nl upload en bewerk je foto's, op kaartje2go maak je er briefkaarten, kalenders en nog veel meer van.

Webprint.nl

Een zeeer uitgebreide printservice voor foto's. De leukste optie hier is wel dat je thuis, achter je eigen pc, voordat je op vakantie gaat je complete adressenlijst kunt intypen. In Tebitinkideli (Indonesië) kun je de mooiste foto van de Borobudur (heel ergens anders in Indonesië) uploaden naar dezelfde account bij webprint. Klikkerdeklik en die foto gaat als briefkaartje voorzien van Nederlandse postzegels naar je hele adressenlijst. Met de groeten uit De Oost.

Lees ook:Ook Microsoft Office op het web
Lees ook:Hoezo: de Nederlander wil alles gratis…
Lees ook:De Europeaan in beeld, dankzij LG CityClickers
Lees ook:Winnaars CityClickers On Tour
Lees ook:Gelukkig lopen we achter in Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>