- Home
- Lees ook het IndustrieBlog
- Lees ook het TechnologieBlog
- MSN: Meisjes Sex Netwerk?
De trieste balans van deze week zijn één verkrachting en meerdere bedreigingen met verkrachting.
MSN is duidelijk marktleider als Meisjes Sex Netwerk, terwijl YouTube niet van zijn troon te stoten is als spreekbuis van psychotische moordenaars. Zaken die beide netwerken geen windeieren leggen.
MSN leent zich nog steeds, ondanks alle mooie beloftes van overheden en M$, voor bedreigen en verkrachten van meisjes. Jonge meisjes.
Hyves is deze week als beste website van het jaar de hemel in geprezen. Dat is grappig want buitenlandse bezoekers vinden Hyves een amateuristisch uitziende janboel. Helemaal mee eens overigens.
Hyves weet zich nog geen duidelijk positie in de markt van pedo's, psychoten en ander klein tuig te veroveren. Ja, Wilders heeft er zijn Hyve, maar Fitna werd niet gepubliceerd op Hyves maar op LiveLeak.
Lees ook:Op naar de 300.000: Balkenende mag weer vrienden werven op Hyves
Lees ook:Hyves en de kunst van het onthyven
Lees ook:Trailer Sonny Boy op YouTube | Social media en de film
Lees ook:Hyves krijgt het zwaar
Lees ook:Hyves wijzigt lay-out en schuift op richting Facebook
Heb jij NieuweMedia.Blog nog steeds niet toegevoegd aan je Google homepage of Reader? Klik hier!
wat een wazig bericht, heb je nou nog een punt? of wil je gewoon een beetje in het rond schoppen?
zolang mensen filmpjes kunnen plaatsen zullen er dubieuze tussen zitten, dat geld voor youtube of enige andere video upload site.
zolang er mensen zijn die willen verkrachten of bedreigen zullen die ook technieken zoals msn gebruiken. wat wil je nou precies dat er gebeurt? en wat komt hierna, mail, spraak, …?
ik heb zelf niks met hyves en vind de pagina’s ook niet erg professioneel, maar heb je de grote internationale concurrent myspace wel eens gezien, vind ik persoonlijk net zo’n lelijke amateuristische bende.
Beetje nikszeggend, dit. Als ik een telefonische bedreiging ontvang, is dat dan de schuld van KPN (of in mijn geval Telecom Italia)?
oplichters website canna_babe nog steeds actief !!!
Omdat er weinig nieuwe informatie bij de Politie komt wil nog niet zeggen dat haar
oplichters website is gestopt http://canna_babe.mysites.nl
Nog steeds stuurd ze nep advertenties met loze beloftes
via haar hotmail canna_1971@hotmail.com
om U naar haar duurbetaalde zwendel/oplicht website te lokken
waar U alleen uw geld kwijt bent en er niks voor terug krijgt.
Trap er niet in !!!!