Simlockvrije iPhone bij Intertoys

Het zal via parallelimport gebeuren, maar Intertoys – een speelgoedwinkel – verkoopt voor 600 Euro simlockvrije iPhones. Tussen de Barby's, WII's en het Lego, kan Sinterklaas nu ook een iPhone kopen die met elk UMTS-abonnement te gebruiken is. Zowel Apple als T-Mobile zullen dit niet leuk vinden.

De koper is wel aangewezen op de iPhoneclubs en iPhonefora van deze wereld om te ontdekken welke aanbieder met deze iPhone overweg kan. Bij het oudere type bleek niet elk GPRS-abonnement even vlekkeloos te werken.

Dit gaat dus niet over de look-alikes die Intertoys in januari van dit jaar in de winkel legde voor circa 50 euro. Wat de ingekochte oplage is en waar de apparaten vandaan komen is mij niet duidelijk. In Zuid-Afrika verkoopt Apple simlockvrije apparaten en ook in de VS schijnen ze te koop te zijn. De prijs is om die reden waarschijnlijk zo absurd hoog.

Lees ook:Apple verkoopt nu zelf simlockvrije iPhone 4 en iPhone 3GS
Lees ook:Tweedehands iPhone 3G is nog maar 82 euro waard
Lees ook:Haarlem heeft zaterdag tweede officiƫle Apple Store
Lees ook:In Braziliƫ komt IPHONE met Android op de markt
Lees ook:iPhone 5S en iPhone 5C vanaf 25 oktober in NL te koop (video’s)

1 Reacties // Reageer

One thought on “Simlockvrije iPhone bij Intertoys

  1. Henk van der Kouwe

    In Belgie zijn ook simlock vrije iPhones te koop omdat daar koppel verkoop verboden is wat een telefoon met abbonement feitelijk gezien is. Kosten ze ook rond de 600 euri’s

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>