Blenders, TomToms en videos

Me dunkt dat dit het brede spectrum van nieuwe media in alle hoeken raakt: een filmpje over een TomTom die in aanraking komt met een blender. Will It Blend heeft, na de iPhone weer eens iets in de blender gegooid.

Een prachtige marketingmethode overigens van deze blenderfabrikant. De video’s worden wereldwijd door heel veel mensen bekeken en de kosten voor deze leuke campagne zijn beperkt tot af en toe een iPhone, TomTom of iets goedkopers als een glowstick. BlendTech gebruikt internet beter dan de doorsnee presidentskandidaat…

Lees ook:Obama richt zich op de happy few
Lees ook:App Sunday: Tipsy Talk | hoe de BOB-campagne ontspoort
Lees ook:Will it blend? Auw, dat doet zeer
Lees ook:TomTom-app werkt niet op populaire Android-toestellen
Lees ook:iPhone 3G op 11 juli in Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>