T-Mobile G1: eerste Android in Nederland

T-Mobile heeft bevestigd dat de G1 in het eerste kwartaal van 2009 op de markt komt. “Er is veel interesse voor, bijna vergelijkbaar met die voor de iPhone” aldus ’s perswoordvoerder Priscilla Tomasoa van T-Mobile. Wanneer precies de lancering is, weet T-Mobile niet.

In Engeland en de V.S. is het apparaat al op de markt. Voor Nederland wordt een aangepaste versie gemaakt. Wellicht Nederlandstalig.

Viel onlangs het woord iPhone-killer: als er al een iPhone-killer bestaat, dan maakt Android de grootste kans om deze titel te mogen dragen. De Android-store puilt inmiddels uit van de leuke apps en Google, de drijvende kracht hierachter, is beduidend minder kinderachtig dan Apple. Iedereen kan een app maken voor Android en aanbieden. Jailbraken is dus niet nodig.

T-Mobile heeft me een review-exemplaar beloofd, zodra deze voor de NL-markt beschikbaar is. Niet voor de lol, maar voor de T-Mobile Android G1 gadget guide die ik ga schrijven. Ik kan’t niet wachten. De iPhone is leuk, maar de camera is brak en de ontvangst is helemaal beroerd. Jawel: bij mijn gaat Android de iPhone vervangen, mits het apparaat beter is. Wel even een leuk toestel uitzoeken.

Zo biedt GSMCrush.nl ook de G1 aan, van HTC, maar noemt deze even later op de site de H1. Ander uiterlijk ook dan de G1 van T-Mobile. Wel leuker in elk geval en ook niet gekoppeld aan een specifiek netwerk, zoals de G1 van T-Mobile of de iPhone. En dan ben ik de draad even kwijt.

Lees ook:T-Mobile eet van twee walletjes
Lees ook:In Brazilië komt IPHONE met Android op de markt
Lees ook:Eén Linux-AaiPhone? Nee, wel tientallen
Lees ook:Kwijlen en planten water geven met de iPhone
Lees ook:GooApple: het beste van iPhone en Android in één toestel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>