Google Reader nieuwe stijl

Werken deed Google reader altijd wel, maar vriendelijkheid en overzichtelijkheid waren ver te zoeken. Ik heb ‘m een jaar geleden afgeschaft. Maar na de restyling geef ik Reader een nieuwe kans. Veel helderder, functioneler en beter met de woordenzoekfunctie van Google te combineren.

Vreemd genoeg kent het grootste deel van de thuiscomputeraars (consumenten dus) het fenomeen RSS nog niet (is onlangs uit onderzoek gebleken). Deze nieuwe reader maakt het fenomeen RSS toegankelijker. Nu moeten weblogs er nog voor zorgen dat lezers met het fenomeen bekend raken. Bloggers: zet eens een tip op je weblog over het gebruik van Google Reader.

Lees ook:Volgens Nielsen: iPad is tv-buddy, e-reader is bijslaap
Lees ook:Boekhandel Selexyz mengt zich in e-reader battle
Lees ook:Sociale netwerken scoren slecht, pech voor Google en MS
Lees ook:Ode aan de blogger met Sex, Blogs & Rock-'n-Roll
Lees ook:Ik krijg straf van de RvdJ

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>