De realiteit van de blogger: werk gaat voor

Bloggen kost tijd en aandacht en – laten we eerlijk wezen – rijk word je er niet van in Nederland. Vandaar de korte etherstilte op dit weblog. Ik heb mezelf voor twee weken opgesloten op een zolderkamer – uitzicht op landerijen, de waddendijk, grote windmolens en in de verte de Eemshaven. In die twee weken moet er een boek gemaakt worden. En dat gaat even voor. Vandaar de stilte op dit weblog.┬áDe helft van die twee weken zit er nu op.

Tot over een week…

Lees ook:Foto’s van nieuwe Google-hotel in de Eemshaven
Lees ook:Google-serverhotel in mijn achtertuin
Lees ook:XS4ALL zakt weer door het ijs
Lees ook:YouTube beter nieuwsprogramma dan de NOS
Lees ook:Tweets from Tahrir: de Egyptische revolutie in tweets en pics

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>