Virtuele Els Wittem liegt alles bij elkaar

Is je man overleden, dan ga je een zware tijd tegemoet. Vooral als je ook nog voor een zoon van 12 moet zorgen. Zoals te zien in de oproep onder een van mijn blogjes alhier. Virtuele Els doet echt van alles om zich in deze moeilijke tijden te redden Deze oproep staat ook op ons PSV.blog.nl. Ze plaatst dezelfde oproep op meerdere blogs en fora. Alleen, haar gezin wordt steeds groter.

Wie is de echte Els Wittem? Lees even verder…

Zo blijkt Els Wittem op videoclips.blog.nl geen zoon van 12 maar wel een dochter van 9 te hebben, evenals op Filmflash.nl. Haar man lijkt in dat laatste bericht nog te leven (of weer?). Echt leuk wordt het op ons dieetblog, waar haar man ineens weer leeft en ze van hem gescheiden is. Haar zoon van 12 en dochter van 9 zijn getransformeerd in een gehandicapte zoon van 11.

Maar op ons werkwijzer.blog.nl is er toch ineens weer een dochter van 9. En tijdens het schrijven van dit stukje krijgt Els er ineens ook nog een gehandicapte zoon van 7 bij op ons Barcelona.blog.nl.  Els zelf is – naar schatting – 35 jaar oud en woont ergens in de buurt van Mortsel, België (in de buurt van Antwerpen).

Na het plaatsen van dit artikel, zal de lijst met Els Wittems op Google vanzelfsprekend groeien. Els heeft een goede manier van werk (en inkomen) zoeken gevonden en gaat actief en voortvarend te werk. Ze moet alleen iets doen aan haar wisselende gezinssamenstelling.

Ik snap goed dat haar man vertrokken is: drie kinderen waarvan één gehandicapt, maar vooral: elke ochtend de verrassing naast wie hij wakker wordt. Welke Els ligt er naast hem? De weduwe, de moeder met gehandicapt kind? Succes met baantje zoeken Els. Hopelijk voor jou Googlet jouw volgende werkgever jouw naam niet.

En hopelijk voor Els Wittem heeft ze haar echte naam niet gebruikt, want dankzij de Long Tail, staan haar leugens voor eeuwig op internet. En de lijst groeit:

- Bizz.nl

- Saunathermen.nl

- Cheffen.nl, maar daar is haar zoontje ineens 8

Lees ook:Barbie verhuist in nieuwe realityshow
Lees ook:Google’s toplijst: twee mokkels en één bijbel
Lees ook:Gelukkig nieuwjaar
Lees ook:Kun jij Sanne Vogel helpen?
Lees ook:Volkskrant-blog stopt | Stopt de Volkskrant ?

45 Reacties // Reageer

45 thoughts on “Virtuele Els Wittem liegt alles bij elkaar

 1. Reaguurrr

  Inmiddels (11:30) zijn er inmiddels ruim 3 pagina’s relevante links bij Google over deze Els Wittem. Els Wittem is vlijtiger dan een script. Ze zou natuurlijk een script kunnen maken met een aantal random variabelen. Dat geeft wat meer afwisseling.

    /   Reply  / 
 2. Duszzz

  Inmiddels is ze ook aangemeld bij UfoPlaza.nl en daar past ze precies tussen. Als iemand ze ziet vliegen is het Els Wittem wel.

    /   Reply  / 
 3. Duszzz

  Check dat andere blog van jullie (reclameblog), want daar heet Els Wittem ineens Marleen.

    /   Reply  / 
 4. Suzanna Bronger

  ha, ha. wat een leuke blog! Wij hebben ook bezoek gehad van Els :)

    /   Reply  / 
 5. Angel Mulder

  Overigens heeft ze op glamour.blog.nl plots een dochter van 12… :D

    /   Reply  / 
 6. Michael van Os

  Heb ‘t er subiet afgegooid, van Reclamewereld.blog. Dank voor tip, Vincent. Maar een baantje in de reclame is natuurlijk wel errug leuk, logisch dat mijn blog ook op de hitlist stond, haha.

    /   Reply  / 
 7. Chielos

  Elsjefiederelsje heeft bij mij (www.tweetabook.nl) een (gehandicapte) zoon van 12.
  Dag Els

    /   Reply  / 
 8. Erik

  maar wat zou ze nu willen. Je kan geen contact opnemen behalve dan een reactie plaatsen in hetzelfde draadje.

  Els heeft zich in ieder geval op mijn sites niet ingeschreven om een update te ontvangen als er een nieuw bericht komt. Ze zal dus alle berichten handmatig afmoeten om reacties te peilen.

  Het lijkt nergens heen te gaan. Misschien is het wel een poging van iemand om een spambot te testen.

    /   Reply  / 
 9. Chielos

  Voor diegenen die Els onderdak en baan willen aanbieden. Haar email adres is [email protected] (81.164.38.138).
  (Heeft nu waarschijnlijk een of andere zich stierlijk vervelende tiener een hoop lol)

    /   Reply  / 
 10. Bananenplukker

  Ik moet zeggen dat het allemaal wel een raar geurtje heeft. De gene die hiermee bezig is weet wel wat hij (of zei) aan het doen is.

  Het levert in ieder geval wel wat publiciteit op.

  En ja, Els is ook even langs geweest op mijn blog. Bij mij op de blog heeft ze alleen een gehandicapte dochter van 9 en ze is gescheiden.

    /   Reply  / 
 11. Dirk

  Bij mij op mn blog heeft ze ook een gehandicapte dochter van 9 jaar en is de gescheiden. Aandachtzoekertje? :)

    /   Reply  / 
 12. Cobus

  Hallo allemaal.
  Ook via mijn site heeft Els Wittem geprobeerd een zielig verhaal achter te laten in mn gastenboek, uiteraard heb ik het verhaal niet geacsepteerd voor plaatsing….Hieronder het bekende verhaal..

  Hoi! Sorry om niet ontopic te reageren, maar ik was hier aan het rondsurfen, ben voorheen nog hier geweest en nu kon ik niet meer inloggen omdat ik mijn oud paswoord en inlognaam vergeten was, en wist niet meer welk email adres ik gebruikte.Is lang geleden Weet iemand een idee om een extra inkomen te verdienen, ik ben op het moment in geldgebrek na het overlijden van mijn man. Ik heb een zoon van 11 jaar dus alle tips zijn welkom! Groetjes, Els Wittem

    /   Reply  / 
 13. Marco

  Nogmaals de dame/heer in kwestie:
  Hoi iedereen,
  Sorry om niet ontopic te reageren, maar ik was hier aan het rondhangen, ben een tijd geleden nog op dit board geweest en nu kon ik niet meer aanmelden omdat ik mijn oud paswoord en naam vergeten was, en wist niet meer welk email adres ik gebruikte.Maar ok, hallo ieder1. Weet iemand een idee om extra geld te verdienen, ik ben op het moment in geldnood na mijn scheiding. Ik heb een zoon van 11 jaar dus alle tips zijn welkom!
  bedankt om mij te helpen, Els Wittem

    /   Reply  / 
 14. Marco

  draaien we overigens allen op wordpress? met akismet spambeveiliging?

    /   Reply  / 
 15. Erik

  ik wel in elk geval.

  Akismet pikt dit niet automatisch op aangezien er niet echt gekke dingen in het bericht staan en ook geen url.

  Als dadelijk meer mensen dit bericht als spam aanmerken zullen de spamfilters uiteindelijk wel de emailadressen blacklisten

    /   Reply  / 
 16. Stonehead

  Vanuit het virtuele antispam-kantoor van muziekweblog File Under (waar je toch echt zonder wachtwoord kunt reageren) wil ik wel even melden dat wij vandaag dezelfde reactie verwijderd hebben.

  “Hoi iedereen, (..) Weet iemand een idee om een extra inkomen te verdienen, ik ben op het moment in geldnood na een moeilijke periode. Ik heb een dochter van 11 jaar dus alle tips zijn welkom! bedankt voor de moeite, Marleen”

  Was getekend, [email protected], onder het inmiddels bekende IP-adres 81.164.38.138. Abusemailtje naar d’r provider dan maar. Schandalig.

    /   Reply  / 
 17. Ukkie

  bij mij was d’r man door en een gehandicapte dochter van 12 :-S

  Auteur elswittem
  Email [email protected]
  “Reactie Hallo! Sorry om niet ontopic te reageren, maar ik was hier aan het rondkijken, ben voorheen nog op dit forum geweest en nu kon ik niet meer binnen geraken omdat ik mijn oud paswoord en naam vergeten was, en wist niet meer welk email adres ik gebruikte. Is lang geleden Weet iemand een idee om een extra inkomen te verdienen, ik ben op het moment in geldnood na het overlijden van mijn man. Ik heb een gehandicapte dochter van 12 jaar dus alle tips zijn welkom! bedank, Els Wittem “

    /   Reply  / 
 18. Michiel

  Op http://www.jonginthecity.nl verscheen dit. grappig genoeg is er op die site geen sprake van dat je ergens een inlognaam of wachtwoord voor moet hebben. gelukkig werden lezers al na een paar uur gewaarschuwd, http://www.hdci.nl/jong/?p=1180#comment-1675

  ik zal eens een stukje voor ons leidsch dagblad te schrijven over het fenomeen Els Witten/Marleen Thomis

  ,,Dag allemaal

  Sorry om niet ontopic te reageren, maar ik was hier aan het rondkijken, ben voorheen nog hier geweest en nu kon ik niet meer aanmelden omdat ik mijn oud paswoord en inlognaam vergeten was, en wist niet meer welk email adres ik gebruikte.

  Ik dacht ik stel me even terug voor

  Weet iemand een idee om een extra inkomen te verdienen, ik ben op het moment in geldgebrek na een moeilijke periode. Ik heb een gehandicapte dochter van 12 jaar dus alle tips zijn welkom!

  bedankt voor de moeite,

  Els Wittem”

    /   Reply  / 
 19. Maaike

  Els heeft mij gemaild, via het contactformulier op mijn site. Maar nu heeft ze ineens een zoon van 7!

    /   Reply  / 
 20. Digisaru

  Hehe op mijn sitetje ook een berichtje van Els! “Ik heb een gehandicapte zoon van 10 jaar dus alle tips zijn welkom!

    /   Reply  / 
 21. Daan

  Op onze site had ze een zoon van 11 en ook al gehandicapt. treurige werkwijze van deze spamhoer

    /   Reply  / 
 22. Huub

  Yes, ik hoor er nu ook bij: Els Wittem op overalleseenmening. Maar de zoon is nu wel hersteld van z’n handicap..

  heb een zoon van 11 jaar dus alle tips

    /   Reply  / 
 23. Cobus

  Heeft iemand haar provider al kunnen ontdekken??

  Els heeft bij mij weer geprobeerd in mn staffordvrienden.nl gastenboek een bericht te plaatsen, en wat blijkt haar dochter is nu 11 en gehandicapt..
  Mocht iemand met zekerheid haar provider bekend maken, dan massaal een bericht sturen lijkt mij de oplossing toch of zijn er andere ideeen?

    /   Reply  / 
 24. Cornette

  Bij mij komt ze er niet meer in.

    /   Reply  / 
 25. Erik

  Ik kreeg vandaag ook weer een nieuwe. Ik heb het aangemerkt als spam.
  Ik vraag me overigens wel af wanneer Akismet nu eens dit mailadres gaat blokkeren.

    /   Reply  / 
 26. max

  Hoi
  wat ik allemaal lees
  maar wat is eigenlijk haar bedoeling want ze heeft ze ook pas aangemeld op onze forum .

    /   Reply  / 
 27. L. Shot

  Wie het ‘t eerst ruikt heen zijn poepertje gebruikt… Misschien is Victor G B Peters wel Els Wittem.

    /   Reply  / 
 28. Erik

  Ik denk niet dat dat een soort Els is. Veel mensen laten dat soort reacties achter met een link naar hun website.

  Laat dan een meer uitgebreide reactie achter zou ik zeggen.

    /   Reply  / 
 29. Charles

  De els waar het hier om gaat.. laat geen linkje achter…

    /   Reply  / 
 30. Michael van Os

  @Angel Mulder: gewoon een spammer, maakt reclame voor haar mediabiz. Het is alleen iets lastiger met dit type spammer, ze plaatsen een redelijk ogende serieuze reactie, lijkt het, maar het gaat ze slechts om het doorklikken, niet om welke discussie of posting dan ook. Zelfs gooi ze er soms af, soms ook weer niet. Wat meer reacties is ook wel leuk ;-)

    /   Reply  / 
 31. Ukkie

  Inmiddels heb ik de reactie nog een aantal keer (in verschillende variaties langs zien komen op mijn site). Nu vangt Akismet hem af!

    /   Reply  / 
 32. Merijn de Boer

  Ah… ik heb haar ook al gehad. Hee, dat klonk in mijn hoofd anders. -ahum- fijn dat we dichter bij het oplossen van dit mysterie komen op deze manier.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>