Samsung Galaxy S IV in pre-order verkoophit (video)

Het nieuwe vlaggenschp van Samsung, de Galaxy S IV, is in vorbestelling al een succes. Volgens het techbedrijf is het toestel voordat het in de winkel ligt al 30.000 keer in pre-order besteld.

Daarmee laat de S IV alle andere toptoestelen die datzelfde aantal doorgaans per maand halen.

In heel Europe ligt de voorverkoop 50 procent hoger dan de Galaxy S III die vorig jaar rond deze tijd in de verkoop ging, meldt Webwereld.

Vandaag te koop
Het TechnologieBlog berichtte eerder al dat de S IV vol zit met technisch vernuft. Zo heeft het toestel een ‘slim’ scherm waardoor video’s automatisch stoppen als je er niet meer naar kijkt, kun je scrollen met je ogen of de S IV bedienen met handbewegingen voor het scherm.

De Galaxy S IV is vanaf vandaag in Nederland te koop.

Lees ook:Hands one LG G Flex (video)
Lees ook:Test: nieuwe Samsung Galaxy S III geeft iPhone 4S het nakijken
Lees ook:Samsung verscheept 5 miljoen Galaxy Notes
Lees ook:LG G Flex over hele lengte gebogen
Lees ook:Samsung Galaxy S IV ligt 15 april in de winkel

1 Reacties // Reageer

One thought on “Samsung Galaxy S IV in pre-order verkoophit (video)

  1. Gus Munoz

    Met een nieuwe technologie wordt het mogelijk om sociale media, zoals Facebook. ook op je TV te gebruiken. Dat kan met het Smarter Life Concept van Samsung dat het makkelijker maakt om met draadloos internet op je TV te surfen. De nieuwe modellen kregen hiervoor een speciaal ontworpen browser en met een design webcam krijgt het Skypen een extra dimensie. Zeker als je kiest voor een van de 3D toestellen .

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>