Fitness apps voor nerds, marketeers, workaholics: GymFu

Het is een rage aan het worden onder nerds, geeks, marketeers en workaholics: GymFu.

Een soort Wii Fit voor iPhone-addicts, met een interessante en effectieve sociale media-stratgegie. Daar kunnen de meeste social media-experts nog een puntje aan zuigen.

Maar daar gaat het nu niet om. Het gaat om de iPhone-apps CrunchFu, PushupFu, SquatFu, PullupFu.

De apps van GymFu bieden oefeningen die je overal, met behulp van je iPhone kunt doen. Je hoef er dus niet naar de sportschool. De resultaten leg je vast, je krijgt feedback, kun je ervaringen delen met andere gebruikers, wedstrijdjes houden met je collega’s alsof je een online game zit te spelen.

Als ik sportschoolhouder was, integreerde ik de GymFu apps in mijn programma’s. En als ik GymFu was, zorgde ik ervoor dat de apps, behalve voor Apple, ook zo snel mogelijke voor Android-smartphones beschikbaar zijn.

Lees ook:Android-apps bedreiging voor Apple-apps | Apps Battle
Lees ook:iPhone-mail: de verrassing is weg
Lees ook:Spotify onder de loep: muziek niet langer een bezit
Lees ook:Smartphone-gebruiker wil controle over mobiele privé-data
Lees ook:Social media als businesstool | Scherp en innovatief blijven

1 Reacties // Reageer

One thought on “Fitness apps voor nerds, marketeers, workaholics: GymFu

  1. Fit is Fun

    Op onze blog hebben we het ook over fitness apps gehad, een vrij opmerkelijke trend.

    Zoals jullie zelf aanhalen zijn de fitness apps vooral geschikt voor nerds, marketeers en workaholics. Mensen die wel willen sporten maar hier weinig tijd voor hebben. Jammer genoeg hebben we tegenwoordig steeds minder tijd maar apps zoals deze kunnen ons helpen toch (een beetje) in vorm te blijven. GymFu daagt je zelfs uit door verschillende doelen op te stellen en de mogelijkheid tot een ‘battle’ te geven.

    Op Fit is Fun hebben we het over de misschien minder bekende fitness apps gehad maar die toch veel resultaat opleveren. Kan voor de lezers hier misschien wel interessant zijn.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>