Acer gaat meedoen op tabletmarkt met Iconia Tab

De Taiwanese computerfabrikant Acer heeft vier nieuwe tabletcomputers gepresenteerd. De Iconia Tab W500, Iconia Tab A500, Iconia Tab A100 en de Iconia Smart.

De Iconia Tab W500 is een van de nieuwste gadgets van Acer. Het is een combinatie van een tablet en een pc en heeft zowel een 10,1 inch touchscreen als een toetsenbord. De W500 draait op het Windows 7-besturingssysteem.

De Iconia Tab A500 heeft ook een 10,1 inch touchscreen en draait op Honeycomb, de nieuwste versie van Google’s Android-software. Met deze tablet richt Acer zich onder meer op gebruikers die online 3D-games willen spelen en muziek luisteren.

De Iconia Tab A100 is een tablet met een 7 inch beeldscherm en draait ook op het Android besturingssysteem. De A100 is voorzien van een 5-megapixel camera aan de achterkant en een 2-megapixel camera aan de voorkant.

De Iconia Smart is een hybride toestel dat het midden houdt tussen een smartphone en een tablet met een beeldscherm van 4,8 inch. Zijn interne geheugen, via een SD-geheugenkaart, is maximaal 8GB.

De exacte prijzen en verschijningsdata voor Nederland zijn nog niet bekend. Maar de verwachting is dat ze alle vier voor de zomer verkrijgbaar zijn.

Lees ook:Acer Iconia W 3 kleinste tablet voor Windows 8
Lees ook:KPN komt met smartphone voor beginners
Lees ook:Ook LG komt met cross-over tussen smartphone en tablet
Lees ook:HTC presenteert supersnelle Sensation smartphone
Lees ook:Update: Google kondigt Nexus 5 op 14 oktober aan met Android 4.4 Kitkat (video)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>